Bībers: "Pret Latviju guvām pārāk maz vārtu"

© Romāns Kokšarovs

Šveices hokejisti Sočos tā arī pa īstam neiemācījās ieņemt pretinieku vārtus, pēc zaudējuma Latvijai žurnālistiem izteicās aizsargs Romans Josi. Viņam piekrita uzbrucējs Matiass Bībers.

“Mums tā bija ļoti svarīga spēle. Esam sarūgtināti. Zinājām, ka viņi cīnīsies, zinājām, ka viņiem ir laba komanda. Pirmajā spēlē pārspējām Latviju ne bez veiksmes palīdzības. Tā arī nespējām saprast, kā gūt vārtus,” notikušo komentēja Josi.

“Vajadzēja gūt vairāk vārtu,” kolēģim piebalsoja Matiass Bībers. “Spēlējām labi, vienkārši nespējām iesist. Protams, ir vilšanās, tāds mēdz būt sports. Trīs ripas četrās spēlēs – šajā līmenī ar to nepietiek. Mēs neielaidām daudz vārtu, taču iemest tik un tā vajadzēja vairāk. Kopumā nospēlējām labi.”

Bībers izcēla Latvijas vārtsargu. “Šodien teicami nospēlēja Edgars Masaļskis. Rīt viņiem jāspēlē pret Kanādu? Tādā turnīrā viss ir iespējams.”

“Latvija aizvadīja lielisku spēli – viņi bija organizēti, cīnījās par katru laukuma metru,” uzvarētājus slavēja Šveices galvenais treneris Šons Simpsons. “Taču nedomāju, ka bijām sliktāki. Vai pieļāvām kļūdas? Ja jau neuzvarējām, pieļauju, ka jā. Kas notiks tālāk? Mans līgums beidzas pēc Pasaules čempionāta, tad arī skatīšos.”

Svarīgākais