Rastorgujevam jāgaida, masu starts pirmdien no rīta

Soču olimpiskajās spēlēs šodien bija jānotiek masu startam biatlonā, tomēr sacensības šodien nenotiks, jo sacensību norises vietā iestājās pārāk bieza migla. Sacensības pārceltas uz rītdienu - plkst.8:30 pēc Latvijas laika.

Sočos stadionā "Laura" valda liela migla, kā rezultātā sacensību organizatori vispirms nolēma pārcelt sacensības no plkst.17:00 uz plkst.18:00, bet pēc tam sacensības pārceltas uz vēl vēlāku laiku - plkst.19:00. Tomēr migla neizklīda tik ātri, kā tika cerēts, un galīgais lēmums vēsta, ka sacensības notiks pirmdien plkst.8:30 no rīta.

Kā vēstīja Sportacentrs.com redaktors Ingmārs Jurisons no sacensību vietas, svētdienas pievakarē patiešām bijusi liela migla, tiesa, vēja praktiski nebija - 1 m/s. Rastorgujevs piešaudi veica, taču treneris pat tālskatī nav spējis saskatīt mērķus... Piepildījās prognozes par to, ka svētdien sacensības nenotiks. Atliek gaidīt pirmdienas rītu.

Atgādinām, ka masu startā piedalīsies planētas 30 spēcīgākie biatlonisti, un sportistiem būs jāveic 15 kilometru distance ar četrām šaušanām (par katru neprecīzu šāvienu - viens soda aplis). Starp 30 dalībniekiem ir arī mūsu Andrejs Rastorgujevs.

Svarīgākais