Priedulēna skeletonā saglabā 15.pozīciju

© Scanpix

Soču olimpiskajās spēlēs skeletonā dāmām aizritējis trešais brauciens. Latvijas skeletoniste Lelde Priedulēna pēc 3.brauciena saglabā 15.pozīciju, savukārt līderpozīcijas saglabā Lielbritānijas sportiste Elizabete Jārnolda, kura uzvarēja arī šajā braucienā un pārsvaru pār amerikānieti Noeli Pikusu-Peisu palielināja līdz 0.78 sekundēm.

Līdzīgi kā pārējās sportistes, arī Priedulēna laika ziņā uzlaboja vakardienas rezultātus - šoreiz viņa Soču trasi veica 57.73 sekundēs. Priedulēna startā uzrādīja 5.02 sekundes, atkārtojot savu vakardienas labāko laiku un trešajā braucienā šajā rādītājā ieņemot dalītu sesto vietu. Pēc vakardienas Priedulēna no pozīciju augstāk esošās jaunzēlandietes Katrīnas Justasas atpalika par sešām simtdaļām, taču šajā braucienā attālums starp skeletonistēm pieauga līdz vienai desmitdaļai. Aiz Priedulēnas joprojām atrodas kanādiete Melisa Holingsvorta, kura atvinnēja piecas simtdaļas un tagad atpaliek par 0.29 sekundēm.

Līdere skeletonā- Jārnolda- vakar uzvarēja abos braucienos un turpināja sēriju, tuvāko sāncensi trešajā braucienā pārspējot par vairāk nekā divām desmitdaļām. Pārsvars pār Pikusu-Peisu tika palielināts par 34 simtdaļām jeb līdz 0.78 sekundēm, savukārt amerikānietei izdevās par astoņām simtdaļām attālināties no mājinieces Jeļenas Ņikitinas (+0.19).

Noslēdzošais brauciens paredzēts plkst. 18:50 pēc Latvijas laika

Svarīgākais