Dārziņa elkonim tikai sasitums, rīt pret čehiem spēlēs

© Scanpix

Elkoņa savainojums, ko olimpiskā turnīra pirmās spēles izskaņā guva Lauris Dārziņš, nav nopietns un viens no izlases līderiem būs gatavs doties laukumā rītdienas mačā pret čehiem, sportacentrs.com apliecināja komandas preses atašejs Māris Gorbunovs.

Kā jau ziņots, Latvijas komandas kapteiņa palīgs sitienu pa elkoni vakardienas mačā pret Šveici saņēma īsi pirms vienīgajiem ielaistajiem vārtiem, un pēc spēles tika nogādāts slimnīcā. Rentgens neuzrādīja kādus būtiskus bojājumus, tomēr drošības labad šodien tika veiktas padziļinātas pārbaudes. Par laimi tās apliecināja sākotnējo slēdzienu – Dārziņa elkonim ir tikai sasitums, kas netraucēs turpināt turnīru. Jau patlaban Lauris trenējas kopā ar pārējiem.

Latvijas izlase treniņu šodien aizvada Bolshoy Ice Dome halles treniņarēnā, un pirms tā notika arī kopējā komandas fotografēšanās. Nākamo spēli olimpiskajā turnīrā komanda aizvadīs rīt no rīta, pulksten 10:00 pēc Latvijas laika tiekoties ar Čehijas valstsvienību, kas vakar ar rezultātu 2:4 piekāpās zviedriem.

Treneri šodienas treniņā uzbrucēju trijniekos veikuši nelielas izmaiņas. Nemainīgs palicis pirmais un ceturtais trijnieks, bet otrais un trešais izskatās sekojoši: Girgensons slido kopā ar Karsumu un Daugaviņu, bet Vasiļjevs pārcelts pie Ķēniņa un Indraša. Aizsargu pāros izmaiņu nav.

Svarīgākais