Gudļevskis pirmo reizi sezonā ielaiž sešas ripas

© Sportacentrs.com

Latvijas hokeja valstsvienības vārtsargs Kristers Gudļevskis pirmo reizi Amerikas Hokeja līgas (AHL) sezonas spēlē ielaida sešus vārtus, bet viņa pārstāvētais klubs Sirakjūzas "Crunch" ar 5:6 atzina Bridžportas "Sound Tigers" pārākumu.

Latvijas hokeja izlases vārtsargam Kristeram Gudļevskim šonakt neveiksmīga spēle AHL regulārajā sezonā. Gudļevska pārstāvētais klubs Sirakjūzas "Crunch" aizvadīja trešo spēli trīs dienu laikā un šonakt ar 5:6 piekāpās Bridžportas "Sound Tigers".

Gudļevskis "Crunch" vārtos atvairīja tikai 17 no 23 pretinieku metieniem, bet "Crunch" pēc šīs neveiksmes atkāpās uz priekšpēdējo vietu Austrumu konferencē (40 punkti 41 spēlē).

20 spēlēs šajā AHL sezonā Gudļevskis ir palīdzējis komandai tikt pie 10 uzvarām, vidēji mačā ielaižot 2,71 ripu un atvairot 90,1% pretinieku metienu. Gudļevska kontā arī četras sausās spēles, kas ir dalīts labākais rezultāts visā AHL.

Jāpiebilst, ka Gudļevskis pirmo reizi šajā AHL sezonā ielaida sešus vārtus. Viena AHL mača ietvaros 21 gadu vecā vārtsarga antirekords bija četras ripas, bet ECHL Gudļevskis vienā spēlē kapitulēja piecas reizes.

Svarīgākais