Mihaels Šūmahers jau sastādījis testamentu

© Scanpix

Argentīnas prese vēsta, ka Mihaels Šūmahers pirms dažiem gadiem uzrakstījis testamentu, savai ģimenei viņa nāves gadījumā novēlot īpašumus aptuveni 1 miljarda ASV dolāru (USD) vērtībā.

Argentīniešu laikraksts "Ole" ziņo, ka Mihaels Šūmahers testamentu uzrakstījis 2010. gadā, neilgi pēc savas atgriešanās Formulā 1. Lai gan testamentā nav novēlēta tikai nauda, bet arī dažādi īpašumi, to kopējā vērtība sasniedz 1 miljardu USD. Visu to viņš savas nāves gadījumā vienlīdzīgi pārdalījis savai sievai Korīnai, kā arī 16 gadus vecajai meitai Džinai-Marijai un dēlam Mikam, kurš šobrīd ir 14 gadus vecs.

Tikmēr saistībā ar Mihaela Šūmahera veselības stāvokli jaunumu ir maz. Pēdējo oficiālo paziņojumu ārsti sniedza pirms aptuveni nedēļas, taču septiņkārtējais F1 čempions aizvien tiek turēts mākslīgajā komā, viņa stāvoklis aizvien ir smags, taču stabils. Austriešu laikraksts "Zurich Tagesangeiger" ziņo, ka ārsti pirmdien esot atvēruši daļu no Šūmahera galvaskausa, lai savainotajās smadzenēs neceltos spiediens.

Joprojām pastāv jaunu asinsizplūdumu draudi un bijušo sportistu aizvien nemitīgi novēro ārsti.

"Nav skaidrs, kad atkal varētu parādīties oficiāla informācija par viņa veselības stāvokli, taču tas var prasīt nedēļas vai pat mēnešus," skaidro vācu laikraksts "Bild".

Tikmēr kļuvis zināms, kurš bija cilvēks, kas izplatīja nepatiesu informāciju par Šūmahera veselības stāvokli, apgalvojot, ka tas aizvien ir smags, taču viņa dzīvībai briesmas vairs nedraud. Atsaucoties uz bijušo F1 pilotu Žanu Alezī, "RMC Sport" vēsta, ka tas bijis savulaik šajā čempionātā startējušais francūzis Filipe Streifs. Viņš apmeklējis Šūmheru slimnīcā, pēc kā presei arī atklājis šo pozitīvo, taču maldinošo informāciju.

Svarīgākais