Kolorādo tiesa atsauc krievu hokejistam Varlamovam izvirzītās apsūdzības

© AP/Scanpix

Kolorādo tiesa nolēmusi atsaukt visas izvirzītās prasības pret "Avalanche" krievu vārtsargu Semjonu Varlamovu, vēsta Nacionālās hokeja līgas mājaslapa, TSN un citi Ziemeļamerikas mediji.

Tiesnesis slēdza lietu pret Varlamovu pēc tam, kad prokurori šodien iesniedza priekšlikumu atsaukt atlikušās apsūdzības, jo viņi, viņuprāt, nespētu lietu pierādīt tiesā. "Nesakām, ka neticam mūsu upurim. Kļuva skaidrs, ka mums nebija ticības, ka varētu to pierādīt," sacīja apsūdzības puses pārstāvis Lins Kimbro.

Atgādinām, ka šā gada 30.oktobrī Kolorādo "Avalanche" vārtsargs Semjons Varlamovs tika aizturēts par uzbrukumu savai draudzenei Jevgēņijai Vavriņukai. Drīz pēc tam Varlamovs tika atbrīvots pret piecu tūkstošu ASV dolāru lielu drošības maksu.

Semjons Varlamovs šosezon ir piedalījies 25 spēlēs, vidēji mačā ielaižot 2.37 ripas un atvairot 92.4% pretinieku metienu. Karjeru Varlamovs sāka Jaroslavļas "Lokomotiv", bet 2008./09.g. sezonā Varlamovs pārcēlās uz Ziemeļameriku, kur pievienojās Vašingtonas "Capitals" sistēmai. "Capitals" 2006.gadā Varlamovu draftēja ar 23.kārtas numuru.

Pēc trim sezonām Vašingtonas "Capitals" rindās Varlamovs 2010./11.g. sezonā pievienojās Kolorādo "Avalanche", bet pagājušajā gadā lokauta laikā spēlēja sava kādreizējā kluba "Lokomotiv" sastāvā. Kolorādo "Avalanche" šosezon 34 spēlēs ir izcīnījusi 47 punktus un Rietumu konferencē ieņem sesto vietu.

Svarīgākais