Valdis Valters: "Pretinieks bija stiprāks"

Pēc Eiropas Izaicinājuma kausa spēles starp "Rīgas VEF" un Belgradas "FMP" komandām iespaidos dalījās abu komandu galvenie treneri, attiecīgi Valdis Valters un Vlade Djurovičs.

Jau ziņojām, ka "VEF Rīga" komanda šovakar Olimpiskajā Sporta centrā cieta zaudējumu pret Eiropas Izaicinājuma kausa F grupas līdervienību no Serbijas - Belgradas "FMP". Spēles rezultāts 81:85.

"VEF Rīga" komandas galvenais treneris Valdis Valters: "Zaudēt vienmēr ir nepatīkami, taču pretinieks šodien bija stiprāks, tas ir jāatzīst. Puišiem par cīņassparu neko pārmest nevaru, taču izšķirošajos brīžos pretinieki bija stiprāki un pats galvenais stabilāki. Mēs galotnē nespējām iemest brīvus metienus, kļūdījāmies elementārās situācijās, bet viņi savu paveica. Kopumā ar sniegumu esmu apmierināts, puiši cīnījās godam, bet pretinieks bija labāks."

"FMP" komandas galvenais treneris Vlade Djurovičs: "Esmu ļoti priecīgs, ka mums izdevās uzvarēt. Šobrīd vēl vairāk nostiprināmies F grupas līderpozīcijās. Mums gan šobrīd daudz svarīgākas ir spēles Adrijas līgā, bet par panākumu neapšaubāmi esmu priecīgs. Mani nedaudz pārsteidza Ņeļubovs, līdzšinējās spēlēs viņš nebija bijis tik rezultatīvs, bet šodien parādīja labu spēli. No savējiem vēlos uzteikt Raduļicu, taču tas man nav pārsteigums. Šejienes basketbolu es zinu ļoti labi, esmu strādājis "Lietuvos Rytas" komandā."

"FMP" komandas galvenais treneris prognozēja, ka no F grupas turnīra nākamajai kārtai kvalificēsies "FMP" un "Banvit" komandas.