Girgensona "Sabres" ceturtā neveiksme pēc kārtas

Naktī uz pirmdienu Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) Teda Nolana trenētā Bufalo "Sabres" vienība ar latviešu uzbrucēju Zemgu Girgensonu ierindā mājās atzina Detroitas "Red Wings" pārākumu ar rezultātu 1:3.

Spēles astotajā minūtē Koudijs Hodžsons guva savus astotos vārtus šajā sezonā, izvirzot vadībā "Sabres". Diemžēl tā bija vienīgā reize, kad priecājās mājinieki. Otrās trešdaļas ievadā Darens Helms panāca izlīdzinājumu, bet trešās trešdaļas 12. minūtē "Red Wings" veterāns Jūhans Fransēns pirmo reizi izvirzīja vadībā viesus no Detroitas (2:1) pēc tam, kad mājinieki bija palikuši mazākumā.

Daniels Alfredsons, izlaidis iepriekšējās piecas spēles savainojuma dēļ, atgriezās laukumā ar vārtu guvumu pēdējā mača minūtē, kad "Sabres" jau bija nomainījusi vārtsargu pret papildu laukuma spēlētāju. Līdz ar to mača beigu rezultāts - 3:1 "Red Wings" labā.

Zemgus Girgensons zaudētāju rindās spēlēja 13 minūtes un 24 sekundes, no tā 59 sekundes mazākumā, pie rezultativitātes punktiem netika, pa vārtiem meta trīs reizes un bloķēja divus metienus.

Pieredzējušais zviedrs Henriks Seterberjs atdeva rezultatīvu piespēli otro vārtu guvumā, tiekot pie sava 700. rezultativitātes punkta NHL desmit gadu ilgajā karjerā. Neraugoties uz zaudējumu par pirmo spēles zvaigzni tika atzīts Bufalo vārtsargs Raiens Millers, kurš atvairīja 31 no 33 pretinieku metieniem.

Svarīgākais