Krievijā ar 18 kilogramiem heroīna aizturēts džudo treneris

Krievijas Federācijas Federālais narkotiku aprites kontroles dienests Maskavā aizturējis kādu džudo treneri, kuram konfiscēti 18 kilogrami heroīna, raksta Krievijas plašsaziņas līdzekļi.

"Paralēli legāli nopelnītajiem līdzekļiem, vīrietis pelnījis arī nelegālā veidā. Kā noskaidrojās izmeklēšanā, pirms kāda laika viņš [Maskavas apgabala] Ščolkovā iegādājies māju, kurā, kā uzskata operatīvi darbinieki, vīrietis uzglabājis narkotikas, lai vēlāk tās pārdotu, " teikts dienesta paziņojumā.

Konkrētajā mājā atrasti 2 kilogrami heroīna, bet dzīvoklī, kuru vīrietis īrē un kurā dzīvo – vēl 2.7 kilogrami. Narkotiku aprites kontroles dienests atklājis, ka pārmeklējot aizturēto atrastas arī garāžas atslēgas, taču garāžas atrašanās vietu aizturētais nav vēlējies atklāt. Tomēr dienesta darbinieki diennakts laikā to noskaidrojuši un garāžā atraduši vēl 13 kilogramus heroīna.

Aizturētais vīrietis ir kāds 28 gadus vecs džudo treneris, kuram ir Tadžikistānas pilsonība.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais