Pie Samoilova un Šmēdiņa pēkšņi ierodas dopinga kontrole

Pasaules pludmales volejbola ranga līderi Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš saskārušies ar dopinga kontroli, kas veikta pēc Starptautiskās volejbola federācijas (FIVB) pieprasījuma, liecina Latvijas sportistu mikroblogs.

"Vakar no Berlīnes atlidoja dopinga kontrole. Pēc telefona zvana Sašam vajadzēja steidzīgi doties mājās, bet pie Jāņa ciemojās šodien 6:40 no rīta. Jānis tika pabrīdināts, tāpēc no rīta Rīgā kontrolieri jau tika sagaidīti ar atvērtām durvīm," vēsta twitter ieraksti. "FIVB vēstulē tika pieprasīts pārbaudīt pasaules ranga 1.komandu. Laikam ir aizdomas, ka latvieši nevar tik labi spēlēt."

Pasaules ranga pēdējās ieskaites sacensības notiks Dienvidāfrikas Republikas lielpilsētā Durbanā, kur 11.-15. decembrī risināsies "Open" posms. Vēl nav zināms, vai uz to dosies arī mūsu duets, bet tikmēr pasaules ranga otrās pozīcijas īpašnieki jau apliecinājuši savu nodomu spēlēt arī gada pēdējās sacensībās. Visticamāk, lai noturētu ranga pirmo pozīciju, latviešiem būs jādodas uz mačiem tālajā Dienvidāfrikā.

Svarīgākais