"Lightning" izsauc Gudļevski

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubs Tampabejas "Lightning" no fārmkluba Austrumkrasta Hokeja līgā (ECHL) izsaucis latviešu vārtsargu Kristeru Gudļevski, kurš pirmssezonā līdz pat pēdējam brīdim bija kopā ar komandu.

"Lightning" vadība bija paredzējusi, ka 1992. gadā dzimušais Gudļevskis sezonu sāks ECHL vienībā Floridas "Everblades", taču izskatās, ka Kristers kādu laiku tomēr pabūs Tampabejā. "Everblades" rindās Kristers nepaspēja aizvadīt nevienu spēli, jo pirmā pārbaudes spēle paredzēta tikai naktī uz rītdienu.

"Lightning" sastāvā, sākoties NHL sezonai, ir divi vārtsargi - amerikānis Bens Bišops un zviedrs Anderss Lindbaks. Komanda sezonu sākusi ar trim uzvarām un vienu zaudējumu, Austrumu konferences turnīra tabulā ieņemot trešo pozīciju. Lindbaks vārtos bija tikai pirmajā mačā, kad ar 1:3 tika zaudēts Bostonas "Bruins". Uzvarās pār "Blackhawks", "Sabres" un "Panthers" vārtus sargāja Bišops.

Nākamo spēli "Lightning" aizvadīs naktī uz svētdienu, kad mājās uzņems Pitsburgas "Penguins".

21 gadu veco Gudļevski "Lightning" aizvadītās vasaras draftā izvēlējās ar 124. numuru piektajā kārtā. Augusta sākumā Kristers noslēdza līgumu ar klubu uz trim sezonām par 1,835 miljoniem dolāru.

Svarīgākais