Basketbolists Ojārs Siliņš: Viss atkarīgs no mums pašiem

"Jāmēģina pēc iespējas labāk neiztralizēt Erniju Ansonu un tad jau redzēsim, kā ies," pirms spēles pret VEF BS, kas būs pirmā Swedbank Latvijas Jaunatnes Basketbola līgas (LJBL) tiešraide portālā Sportacentrs.com, cīnīties noskaņots ir DSN komandas uzbrucējs Ojārs Siliņš.

"Zinu, ka "VEF" komanda ir tabulas vidusdaļā, tāpat kā mēs, un noteikti cīnīsies par vietu finālos. Komandā ir labi spēlētāji n viens īpaši izteikts līderis – Enrijs Ansons, kas ir arī rezultatīvākais A grupā vispār. Jāmēģina pēc iespējas labāk neiztralizēt viņu un tad jau redzēsim, kā ies. Viss atkarīgs no mums pašiem," uzskata O.Siliņš.

16 gadus vecais un 198 centimetrus garais Ojārs Siliņš vasarā bija viens no Latvijas U-16 kadetu valstsvienības līderiem, kas Eiropas čempionātā Kauņā trenera Pētera Ozoliņa vadībā izcīnīja devīto vietu. Šajā sezonā Siliņš bez DSN komandas Swedbank LJBL pārstāv arī Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas klubu "Ķeizarmežs".

Svētdien 16.00 pirmo reizi Swdbank LJBL vēsturē tiešajā translācijā tiks pārraidīta spēle no Daugavas Sporta nama, kur vecākajā A grupā (17-18 gadi) puišiem tiksies Mārtiņa Fomina trenētā DSN komanda un Jāņa Rimbenieka VEF BS. Spēli komentēs "Barons" uzbrucējs Uvis Helmanis un žurnālists Jānis Domburs.