Gudļevskis lieliski spēlē NHL pārbaudes mačā

© NHL

Nacionālās hokeja līgas klubs Tampabejas „Lightning” aizvadījis savu pirmo pārbaudes spēli, kurā vārtos devās arī Kristers Gudļevskis, palīdzot savai komandai pēcspēles metienos ar 4:3 pieveikt „Blues”.

Spēles pirmo pusi „Lightning” vārtu sargāja 27 gadus vecais Sedriks Dežardēns, kura darbības laikā Sentluisas „Blues” ieguva vadību 2:0. Mača 33. minūtē vārtos stājās Kristers Gudļevskis, tiesa, iesāka viņš neveiksmīgi. Ceļu vārtu tīklā atrada jau otrais metiens uz viņa vārtiem, kad 36. minūtē patālu plaukstas metienu vārtu devītniekā trāpīja Džeidens Švarcs.

Pēc nokļūšanas triju vārtu iedzinējos sasparojās ne tikai Gudļevskis, bet arī visa „Lightning” komanda, kura līdz pamatlaika beigām spēja rezultātu izlīdzināt, savukārt latviešu vārtsargs trešajā periodā atvairīja visus astoņus „Blues” hokejistu metienus.

Uzvarētāju noskaidrot nepalīdzēja arī papildlaiks, kurā Gudļevskis atvairīja četrus metienus, turklāt "Lightning" izturēja divu minūšu mazākumu, un nācās izpildīt pēcspēles metienu sēriju. Tajā „Lightning” hokejisti bija precīzi divas reizes no trim, bet Gudļevskis savus vārtus nosargāja neskartus, ļaujot Tampabejas komandai uzvarēt ar 4:3.

Kopā uz Gudļevska vārtiem tika izdarīti 14 metieni, no kuriem viņš atvairīja 13. Savu nākamo pārbaudes spēli „Lightning” aizvadīs jau rīt, kad izmēģinās spēkus pret Nešvilas „Predators”.

Pēc spēles Gudļevskis portāla BoltProspects.com atzinis, ka sākumā juties nedaudz nervozs, taču ar laiku iegājis spēlē un nomierinājies, savukārt bullīši viņam ļoti patīkot un viņš tos uztver kā izaicinājumu.

Svarīgākais