Lietuvas basketbola izlasei problēmas ar lidmašīnu

Lietuvas vīriešu basketbola valstsvienībai vakar neizdevās izlidot uz Slovēniju, kur jau trešdien sāksies Eiropas čempionāts ''EuroBasket 2013''.

Tam par iemeslu kalpojis lidmašīnas motora defekts, ko lidostas apkalpei izdevies konstatēt brīdī, kad vairāk nekā 100 lidojuma pasažieri jau bija ieņēmuši savas vietas gaisa kuģī.

Kā ziņo Lietuvas mediji, ''Adria Airways'' lidsabiedrības reiss uz Slovēniju atcelts tehnisku iemeslu dēļ - lidmašīnas ''Airbus 320'' motora defekta dēļ Lietuvas basketbolistiem nācās pamest lidmašīnu un atgriezties lidostā, kur sportistiem bija jāgaida vēl pusotra stundu, līdz izlases vadība nolēma spēlētājus ar autobusu transportēt atpakaļ uz Kauņas centru.

Sākotnēji tika paredzēts, ka Latvijas pretinieki apakšgrupu turnīrā gaidīs citu lidmašīnu un uz Slovēniju dosies šovakar, tomēr jaunākā informācija liecina, ka reiss uz Eiropas čempionāta rīkotājvalsti mūsu kaimiņiem paredzēts rīt, plkst. 10 no rīta.

Kopā ar Lietuvas izlasi vienā reisā uz Slovēniju dosies basketbola federācijas vadība, prezidentu Arvīdu Saboni ieskaitot, kā arī apmēram 100 līdzjutēji.

Lietuva būs Latvijas pretiniece ''EuroBasket 2013'' B apakšgrupā. Abu valstsvienību savstarpējais mačs paredzēts 6. septembrī.

Svarīgākais