Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Grupas "Sestā jūdze" jaunie Mazjūras cerību un mīlestības svētki  "Iebrien manā saulrietā"

© Publicitātes foto

Kantrimūzika, jūras krasts, saulriets, zvejnieku rokām nu pat zvejotas un kūpinātas zivis, romantika, dažādas radošās darbnīcas Boho stilā, dejas, ugunskuri, tērzēšana un fotografēšanās kopā ar grupu “Sestā Jūdze”, pārsteiguma viesi un cerību, mīlestības piepildīta tikko jaušama vasaras dvesma! 

Tas viss jūs sagaida jaunajā festivālā, kura ieskandināšanu uzsākam šajā gadā ar grupas “Sestā Jūdze” jaunajiem Mazjūras zvejnieku cerību un mīlestības svētkiem “Iebrien manā saulrietā” - 11. jūnijā (ieeja no plkst. 18:00) jūras krastā, Bērzciemā, tikai 80 km no Rīgas, 35 km no Tukuma un 10 km no Engures.

Vietā, kur mīt patiesi, vēju appūsti latvju zvejnieki, kas vairāk par visu mīl savu zemi un jūru, saviem spēkiem cenšas saglabāt piekrastes zvejas tradīcijas un nodot tās no paaudzes paaudzei, lai pasargātu piekrastes zveju no izzušanas.

Svētkos dzirdēsiet vienīgo šīs vasaras grupas “Sestā Jūdze” koncertu “Iebrien manā saulrietā”, kurš norisināsies 3 daļās, darbosies bufetes, zivju tirgus - lucīši, butes, vimbas u.c., dažādas radošās darbnīcas, svētku vadītāja lomā iejutīsies visromantiskākais Latvijas Nacionālā teātra dziedošais aktieris Juris Hiršs.

Grupā „Sestā Jūdze” muzicē: dziedātājs un komponists Agris Gedrovičs (balss, akustiskā ģitāra), Modris Miķelsons (balss, basģitāra), Aldis Strazdiņš (bungas), Kristaps Rullis (stīlģitāra) un viens no labākajiem kantrimūzikas ģitāristiem Baltijā - Jānis Misiņš (ģitāras). Grupa „Sestā Jūdze” dibināta 2001. gadā, četras reizes ieguvusi Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvu, izdevusi vairākus mūzikas albumus, uzstājusies un godalgota dažādos kantrimūzikas festivālos Eiropā. Koncertējusi ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, Vācijā, Lielbritānijā, Īrijā, Dānijā un Šveicē.

Biļetes iepriekšpārdošanā “Biļešu Paradīze” kasēs: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/116909