Māte nogalina meitu, jo viņai "tā jau ir par daudz bērnu"

ASV, Fīniksas štatā kāda māte atzinusies savas 6 gadus vecās meitas noslepkavošanā, jo viņa uzskatījusi, ka ģimenē bērnu ir par daudz.

36 gadus vecajai Ninai Koistinenai jau iepriekš bijušas problēmas ar Bērnu Aizsardzības centru, kā arī iepriekš viņa esot teikusi, ka vēlētos, lai bērni nonāk debesīs, mirstot transportlīdzekļu negadījumā, kas izskatītos kā tīša slepkavība.

Saskaņā ar policijas teikto sievietes vīrs atradis 6 gadus veco meitu Maju bezsamaņā viņu mājā. Meiteni atzina par mirušu slimnīcā tās pašas dienas rītā.

Sasakaņā ar tiesas dokumentiem, meitenes ķermeņa autopsijā atklājušās iespējamas nosmakšanas pazīmes.

Nina piebildusi, ka bez plāna par autoavāriju, viņa arī vēlējusies nosmacēt dažus no saviem bērniem. Māte tika arestēta pēc tam, kad atklāja visus savus plānus par bērnu noslaktēšanu.

Interviju laikā māte atzinās, ka nosmacējusi savu 6 gadus veco meitu, jo uzskatīja, ka viņai jau tā esot bijis par daudz bērnu, kā arī viņa bija greizsirdīga, jo viņas vīrs vairāk uzmanību veltīja meitiņai Majai, nevis sievai. Arī savam vīram viņa atzinās, ka tīši esot noslepkavojusi meitu.

Sieviete tiks tiesāta par pirmās pakāpes slepkavību.

Svarīgākais