Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Pasaulē

Vecmāmiņa nošauj savu mazdēlu narkomānu

© Scanpix

ASV, Mičiganā tiesas priekšā stājusies 75 gadus vecā Sandra Laiena, kura tiek apsūdzēta par sava 17 gadus vecā mazdēla noslepkavošanu. Sieviete uz mazdēlu izšāvusi desmit reizes, ziņo portāls The Fox News.

Laiena neuzskata, ka pastrādājusi noziegumu, jo mazdēls neatlaidīgi prasījis naudu, lai iegādātos narkotikas un pārvāktos uz dzīvi citā štatā. Kad sieviete vairākkārt mēģinājusi atturēt mazdēlu no šīs idejas, 17 gadus vecais jaunietis sācis histēriski kliegt uz sievieti un pieprasījis naudu. Laiena strīda laikā pielietojusi savu ieroci un ar desmit šāvieniem nogalinājusi savu mazdēlu.

Pēc pirmajiem trijiem šāvieniem, mazdēls zvanījis uz glābšanas dienestu 911, lai lūgtu palīdzību, taču pēc pāris minūtēm 75 gadus vecā sieviete izšāvusi vēl septiņas reizes un mazdēls notikuma vietā miris.

Apsūdzētā sieviete ir vienīgā mazdēla radiniece un no bērna dzimšanas mirkļa uzņēmusies aizgādību par mazdēlu. Laiena uzskata, ka ir pašaizstāvējusies, taču par pastrādāto noziegumu 75 gadus vecajai sievietei draud mūža ieslodzījums.