Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Ņujorkā tiesā policistu - kanibālu, kurš apēdis vairāk kā 100 sievietes

© facebook.com

ASV, Ņujorkā jau trešo dienu norit tiesa, kurā par vairāku sieviešu nolaupīšanu un kanibālismu tiek tiesāts policijas virsnieks Gilberts Valle, raksta ziņu portāls Fox News.

Šodien tiesā ieradās jau trešā lieciniece, kas sniedza liecību Valles lieta par kanibālismu. Par virsnieka noziegumiem policijai ziņoja Valles sieva, kas jau vairākus gadus biju pamanījusi vīra dīvaino fetišu ar smagām pornofilmām, kurās attēlota nežēlīga izturēšanās pret sievietēm. Kā stāsta policija, Ville informāciju par saviem upuriem ieguvis policijas kopēja datubāzē, noskaidrojot, kur sievietes dzīvo un kāds ir viņu ģimenes stāvoklis (Valle kanibālismam pakļāvis tikai vientuļas sievietes, atraitnes).

Pats Valle stāsta, ka mielojies tikai ar melnādainajām sievietēm, taču starp mirušajiem atrasts arī viens bērna līķis. Gilberts Valle ar saviem upuriem sazinājies sociālajos tīklos un uzaicinājis uz satikšanos. Taču, pēc tikšanās ar upuriem, viņš sievietes nolaupījis, spīdzinājis un pēcāk apēdis. Valle stāsta, ka sieviešu gaļa ir garšīga, un ja viņam tā jāsalīdzina, tad garšas ziņa atgādinot cūkgaļu. 28 gadus vecajam policijas virsniekam draud mūža ieslodzījums.