Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Pasaulē

Arestē māti par stiptīzdejotājas nolīgšanu nepilngadīgā dēla dzimšanas dienai

© Scanpix

ASV, Ņujorkā policija arestējusi 33 gadus vecu sievieti, kura, lai iepriecinātu dēlu sešpadsmitajā dzimšanas diena, nolīgusi divas striptīzdejotajas, raksta portāls foxnews.com.

33 gadus vecā Džūdija Vigera nolīgusi divas striptīzdejotajas, lai tās dēlam sniegtu "intīmu deju" sagaidot sešpadsmito dzimšanas dienu. Dzimšanas dienā tapušās bildes nonākušas internetā, kurās redzami vairāki nepilngadīgie, kuriem dejotājas sniedz "klēpja deju". Policija nekavējoties arestējusi bērna mati, jo ASV likums aizliedz nepilngadīgiem jauniešiem pirkt, sniegt vai baudīt intīmus pakalpojumus.

Intīmpakalpojuma servisa īpašniece ir izbrīnīta par sacelto traci, skaidrojot, ka televīzijā ir redzamas briesmīgākas lietas un būtu muļķīgi šī atgadījuma dēļ sabojāt kāda reputāciju.

Aizturētā māte stāsta, ka dēla dzimšanas dienā esot atradusies vairāki pieaugušie, un nekas vairāk par "klēpja deju" vakara nav noticis: "Neredzu iemeslu šādam tracim. Dejotājas bija peldkostīmos un priekšnesuma beigās dēlam nodziedāja „Daudz laimes dzimšanas dienā," stāsta bērna māte.