Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Pasaulē

ASV arestēts ārsts par grūtnieces izvarošanu un nogalināšanu

© Scanpix

ASV, Ohaio štatā par dubultslepkavību un grūtnieces izvarošanu arestēts ārsts, raksta portāls foxnews.com.

Vakar, 20. februārī policija arestējusi vietējās slimnīcas ārstu Ali Salimu par 23 gadus jaunas grūtnieces izvarošanu un vēl nedzimušā bērna slepkavību. Dana Balmane devusies uz darba pārrunām un, kā stāsta mirušās sievietes vecāki, neilgi pēc aizbraukšanas sieviete zvanījusi vecākiem, lai pateiktu, ka nejūtas labi, taču pēc pāris minūtēm zvans pārtrūcis.

Dana Balmane atrasta sava mašīnā, lielceļa malā, bet nedzimušā bērna līķis vietējā stāvvietā. Policija konstatējusi, ka sievietes asinīs atrast liels daudzums heroīna, taču vecāki skaidro, ka meita nekad nav lietojusi psihotropas vielas, vai pat lietojusi alkoholu.

Policijai izdevies noskaidrot, ka brīdī, kad sieviete devusies uz darba pārrunām, viņai palicis slikti ar veselību, tādēļ sieviete devusies uz tuvējo slimnīcu. Policija uzskata, ka ārsts Ali Salims izmantojis sievietes stāvokli un jauno grūtnieci nolaupījis un sazāļojis, lai pastrādātu zvērīgo noziegumu.

44 gadus vecais Ali Salims ir slimnīcas neatliekamās palīdzības ārsts, ka arī pilda psihiatra pienākumus. Par pastrādāto noziegumu Salimam draud mūža ieslodzījums.