Meksikā pusaudzis nogalina tēvu, māti, māsas un brāli

Meksikā kāds pusaudzis nogalināja savus piecus radiniekus un būtu vēlējies turpināt arī masu apšaudi, ja policija to nebūtu apturējusi, ziņo CNN portāls.

Dramatiskais notikums notika svētdienas rītā, kad 15 gadus vecs pusaudzis nošāva abus vecākus un vēl trīs bērnus - savas divus un piecus gadus vecās māsas un deviņus gadus veco brāli. Apsūdzētais pusaudzis izmeklētājiem atzinās, ka viņš cerēja turpināt masu apšaudi vēlāk veikalā.

Pēc svētdienas rīta slepkavības pusaudzis lielāko dienas daļu pavadīja kopā ar savu draudzeni, kurai viņš iepriekš nosūtīja noslepkavotās mātes fotogrāfiju. Policija arestēja jaunieti brīdi, kas tas ar savu draudzeni apmeklēja baznīcu. Slepkavības iemeslus pusaudzis nav minējis, tikai pavēstīja, ka bijis neapmierināts ar savu māti.

Pēc policijas teiktā pausaudzis esot aizrāvies ar vardarbīgām videospēlēm un bijis ļoti satraukts sarunā ar izmeklētājiem, taču neviens nespēj izskaidrot slepkavības motīvus, kā arī to, kas īsti notika tājā dienā.

Visus pārsteidza pusaudža rīcība, kurš aktīvi darbojies baznīcā, un guvis panākumus sportā un mūzikā. Pusaudža krustēvs par traģisko nelaimi saka: "Mēs vēl nevaram būt droši, vai tas notika garīgu iemeslu vai dziļu psiholoģisku problēmu dēļ. To, ko mēs zinām, ka neviens no mums nevarēja iedomāties, ka viņš ko tādu varēja izdarīt."

Svarīgākais