Spānijā aizturēta sieviete ar kokaīnu krūšu implantos

© Scanpix

Spānijā arestēta sieviete ar mākslīgiem krūšu implantiem, kuri, kā izrādās, bija 1,4 kg kokaīnu saturoši plastmasas maisi.

20 gadus jaunā sieviete ar kokaīnu mākslīgajos implantos tika aizturēta Barselonas starptautiskajā lidostā. Sieviete apgalvojusi, ka plastiskā operāciju viņai bijusi pirms diviem mēnešiem, taču, kā novērots, sievietes ievainojumi joprojām bijuši atvērti un asiņojoši. Sieviete aizvesta uz slimnīcu, kurā kokaīna maisi tika izņemti.

Spānijas policija apgalvo, ka katru gadu nelegālas narkotikas mēģina ievest tūkstošiem cilvēku, taču šī esot pirmā reize, kad nācies saskarties ar kokaīnu saturošiem mākslīgajiem implantiem.

Sākotnēji jaunā panamiete, kura lidojusi no Kolumbijas ar kokaīnu implantos, noliedza, ka ir iesaistīta narkotiku pārvadājumā. Taču jau pēc īsas apskates policija cauri sievietes ievainojumiem pamanīja "baltu objektu".

Konfiscētā kokaīna vērtība tirgū esot novērtējama 60 000 eiro.

Pasaulē

Tūkstošiem Donalda Trampa izdotās Bībeles "Dievs, svētī ASV" eksemplāru tika iespiestas valstī, kuru bijušais ASV prezidents vairākkārt apsūdzējis par amerikāņu darbavietu zagšanu un iesaistīšanos negodīgā tirdzniecības praksē, proti, Ķīnā, vēsta “The Associated Press”.