Polijā pazudis Īrijas futbola izlases fans

Varšavas policija ziņo, ka Polijā pazudis 21 gadus vecs Īrijas futbola izlases fans, kurš savai komandai just līdzi bija ieradies klātienē.

Džeimss Nolans svētdien pazudis Bidgoščā. Īru fans Polijas ziemeļu pilsētā Eiropas čempionāta spēlēm sekoja fanu zonās un ar citiem Īrijas faniem apmeklēja vietējos bārus.

Nolana draugi konstatējuši, ka viņš nav atgriezies viesnīcā un arī neatbild uz telefona zvaniem. Uzsākta Nolana meklēšana.

Īrijas komanda startu turnīrā noslēdza vakar, ar 0:2 zaudējot Itālijai. Īri Polijā zaudēja visas trīs spēles – arī 1:3 pret Horvātiju un 0:4 pret Spāniju.

Pasaulē

Izdevuma “The Insider” sarunu biedrs, kurš dezertēja no Krievijas armijas, tāpat kā daudzi citi tika ar viltu piespiests parakstīt līgumu un bez sagatavošanas iemests priekšējā frontes līnijā. Viņš dienēja sešus mēnešus, tika smagi ievainots un aizbēga. Vīrietis stāsta par ārpustiesas nāvessodu piespriešanu karavīriem, kuri atsakās piedalīties “gaļas” uzbrukumos, frontē plaši izplatīto alkoholismu un narkomāniju, kā arī attieksmi pret Krievijas militārpersonām armijā.

Svarīgākais