Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Pasaulē

Brazīlietis ierodas uz savām bērēm

Kāds 59 gadus vecs Brazīlijas iedzīvotājs ir pārsteidzis savu ģimeni, ierodoties pats savās bērēs un paziņojot, ka ir dzīvs.

Mūrnieka Ademira Horhes Gonkalvesa radinieki bija uzdevuši viņu par upuri, kas gājis bojā dienu iepriekš autoavārijā. Policija laikrakstam O Globo skaidroja, ka radiniekiem bija problēmas savu tuvinieku identificēt, jo cietušo ķermeņi avārijas vietā bija ārkārtīgi sakropļoti.

Tomēr izrādījās, ka A. Gonkalvess visu nakti bija pavadījis dzerot kopā ar draugiem. Par savām bērēm viņš uzzināja tikai tanī dienā, kad tās notika. Apbērējamā māsīca pēcāk stāstīja, ka viņai un vēl dažiem ģimenes locekļiem bijušas aizdomas, ka A. Gonkalvess nemaz nav miris, tomēr viņa tante un četri draugi autoavārijā bojāgājušo bija atpazinuši kā A. Gonkalvesu. „Ko mums bija darīt? Mēs rīkojām bēres,” stāstīja māsīca Rosa Sampaijo.

Policija ir paudusi gandarījumu par šādu laimīgu iznākumu. Savukārt mirušā cilvēka mirstīgās atliekas vēlāk tika identificētas otrreiz un apbedītas citā Brazīlijas štatā. Cerams, ka šoreiz ar pareizo vārdu.