Izsolē piedāvās braucošu krēslu, kas piederējis par braukšanu dzērumā aizturētajam

ASV Minesotas štata pilsētā Proktorā izsolē tiks piedāvāts motitizēts mīkstais krēsls, ko lietojis vīrs, kurš atzinies, ka braucis alkohola reibumā. Policija jau brīdinājusi, lai krēsla jaunais īpašnieks ar šo rīku nedomā pārvietoties pa ielām un ceļiem.

Braucamrīka līdzšinējais īpašnieks La—Z—Boy ražoto krēslu aprīkojis ar mauriņa pļāvēja dzinēju, stereosistēmu, glāžu turētājiem un gaismām. Proktoras policija šo konfiscēto transporta līdzekļi ceturtdien ievietojusi izsoļu lapā eBay. Ieņēmumi tiks policijai, Minesotas štatam un prokurora birojam, vēsta AP.

Policijas priekšnieks Volters Vobigs brīdina, ka ar šādu krēslu pa ielu pārvietoties ir aizliegts, un jaunajam īpašniekam tas būs vien jātur viesistabā vai pagalmā.

Iepriekšējais īpašnieks Deniss LeRojs Andersons šomēnes atzina, ka ar krēslu ir pārvietojies reibumā. Viņa ģimene eBay izlikusi parakstītu fotoattēlu, kurā D. LeRojs Andersons redzams braucam ar krēslu, lai tādā veidā gūtu ienākumus, ar ko nosegt juridisko nepatikšanu radītos izdevumus. Krēsla, ko pārdot, viņiem vairs nav.