Latvietis Lielbritānijā atzinies savas sievas slepkavībā

Latvietis Agris Titāns (25) atzinies savas sievas Edītes Titānes (22) slepkavībā pērnā gada vasarā viņu mājās Lielbritānijas pilsētā Ročesterā, informē portāls AngloBalticNews.

Titāns visu šo laiku atradies apcietinājumā un līdz šim savu vainu noliedza. Rīt, 31.janvārī Maidstonas tiesā pasludinās spriedumu viņa lietā, viņam draud mūža ieslodzījums. Šodien, tiesas sēdē viņš atzina savu vainu slepkavībā.

Kā Anglo Baltic News jau ziņoja, cilvēki, kuri pazina Anglijā nogalināto Edīti Titāni un viņas vīru, sieviete vēl esot Latvijā regulāri cietusi no vīra vardarbības. Pāris kopā bijis četrus gadus, laulības saites viņus vienoja aptuveni trīs gadus, bet pēc meitas piedzimšanas, pirms trīs gadiem vīrs sācis dzert un sist savu sievu. Agris Titāns nāk no lielas ģimenes Jaunpiebalgā, bet ar sievu pirms pārvākšanās uz Angliju aprīlī, dzīvojuši Rīgā. Kā ziņo pāra paziņas, vīrs dzēris un sievieti sitis bieži, bet draudējis, ja viņa šķirsies, tad viņš viņu nogalināšot un pats izdarīšot pašnāvību.

Jaunās sievietes līķi 1.augusta rītā atrada viņas jaunākā māsa. Pēc 34 stundām policija arestēja viņas vīru Agri Titānu pie Ročesteras katedrāles. Pārim ir trīs gadus veca meitiņa, viņa pašlaik ir savas vecmāmiņas aprūpē. Titānu pāris uz Angliju pārvācās dzīvot aprīlī, jo Edīte vēlējās būt tuvāk savai šeit jau dzīvojošai ģimenei.

Svarīgākais