Bratislavā ceļu satiksmes negadījumā iekļuvis Latvijas līdzjutēju autobuss

Bratislavā, kur norisinās pasaules čempionāts (PČ) hokejā, nelielā, taču piņķerīgā ceļu satiksmes negadījumā iekļuvis autobuss no Latvijas, kurš uz čempionātu veda Latvijas izlases līdzjutējus.

Negadījums notika Bratislavas centrā, kad autobusu no Latvijas aizķēra vietējās sabiedriskās satiksmes autobuss. Sadursmē tika nolauzts Latvijas autobusa sāna spogulis, bet neviens no cilvēkiem necieta, aģentūru BNS informēja ceļojumu aģentūras "Travel Art" darbiniece Ludmila Glazunova.

Negaidījumā vainīgs bija Slovākijas galvaspilsētas sabiedriskā transporta šoferis. Sākotnēji par nenozīmīgu šķitušais negadījums vēlāk gan izvērties par piņķerīgu problēmu, jo pēc Slovākijas ceļu satiksmes noteikumiem autobuss bez sānu kreisā spoguļa, kurš atrodas šofera pusē pārvietoties nedrīkst.

Lai atrisinātu problēmu, vajadzēja sešas stundas, kuru laikā tika vietējā policija sastādīja satiksmes negadījuma protokolu, cietušais autobuss tika nogādāts servisā, kur tam piestiprināja pagaidu spoguli, kas ļaus pēc pirmā posma līdzjutējus nogādāt mājās.

PČ Bratislavā risināsies līdz 15. maijam.