Šoigu iepinies jaunā skandālā

© Scanpix/AP

Līdzās skaļajam skandālam par Prigožina sacelšanos, Krievijas medijos parādījušās fotogrāfijas ar Šoigu elitāro nekustamo īpašumu Rubļovkā, raksta dialog.ua.

Žurnālisti uzgājuši Šoigu grezno pili netālu no Maskavas, Rubļovkas. Mediju rokās nonākušas fotogrāfijas ar greznu nekustamo īpašumu miljonu dolāru vērtībā. Mājā vienlaikus ir divi baseini, akvāriji un milzīgs kamīns. Viss mājas interjers ir izgatavots no koka. Fotogrāfijas var atrast “LEONARDO Project” arhitektu biroja tīmekļa vietnē, un to, ka māja pieder Šoigu ģimenei, apstiprināja kāda arhitekta paziņa.

Sīki izpētot fotogrāfijas, atklājas grezni iekārtota guļamistaba, viesistaba, bibliotēka un arī biljarda zāle. Žurnālisti jau ilgu laiku raksta par korupciju Krievijas Federācijas Aizsardzības ministrijā - par kādu naudu Šoigu uzcēlis šo grezno pili, nav zināms.

Pasaulē

Igaunijas valstij piederošā nacionālā aviokompānija "Nordic Aviation Group", kas darbojas ar zīmoliem "Nordica" un "XFly", varētu zaudēt savu lielāko partneri - Skandināvijas aviokompāniju SAS -, jo SAS noslēgusi ilgtermiņa līgumu par sadarbību ar Zviedrijas lidsabiedrību BRA.