Taizemē Valentīndienā uzstādīts jauns skūpstīšanās ilguma pasaules rekords

Septiņi mīlētāju pāri Taizemē pirmdien, Valentīndienā, uzstādījuši jaunu skūpstīšanās ilguma pasaules rekordu un, neraugoties uz pagurumu, turpina skūpstīties.

Pasākuma dalībnieki pārspējuši iepriekšējo Vācijā sasniegto skūpstīšanās rekordu, kas bija 32 stundas, septiņas minūtes un 14 sekundes. Sacensību uzvarētāji saņems 3250 ASV dolāru (1714 latus) lielu naudas balvu un dimanta gredzenu, paziņoja organizētāji.

"Esmu priecīgs, ka spējām uzstādīt jaunu rekordu," teica Somporns Naksuetrongs, kurš Taizemes pilsētā Pataijā vada Luī Tiso Vaska muzeju, kur Valentīndienai par godu sarīkotas skūpstīšanās sacensības.

"Bet es arī esmu noraizējies par mūsu sacensību dalībniekiem. Viņi izskatījās patiešām noguruši. Mēs jau esam sagatavojuši viņiem medicīniskos pakalpojumus," sacīja Naksuetrongs, kurš īpašas raizes pauda par 51 gadu vecu sievieti un viņas 37 gadus veco vīru, kas arī piedalās sacensībās.

"Sieva ir pagurusi, bet nepadodas. Viņas spēki ir izsīkuši, bet viņa mums uzrakstīja zīmīti, kurā teikts, ka viņi būšot pēdējais pāris [kas beigs skūpstīties]. Man šķiet, viņi turēsies, līdz sabruks," atzina Naksuetrongs.

Pavisam skūpstīšanās sacensības sāka 14 pāru, kas skūpstījās visu nakti, nepārtraucot šo nodarbi pat tad, kad ar salmiņiem uzņēma šķidrumu vai kopā ar partneri devās uz tualeti. Sacensību noteikumi viņiem arī liedz apsēsties vai aizmigt. Septiņi pāri izstājās no sacensības pirms tika sasniegts jaunais pasaules rekords.

Svarīgākais