ASV kongresmenis spiests demisionēt, jo publicējis savu kailfoto

© 2v.lv

Savienoto Valstu kongresmenis, Pārstāvju palātas deputāts no Ņujorkas štata Kristofers Lī, bija spiests demisionēt pēc tam, kad internetā parādījās viņa intīma rakstura fotogrāfijas un vēstījumi no iepazīšanās sludinājumu portāla. Par oficiālā laulībā sastāvošā republikāņu kongresmeņa demisiju pavēstīts viņa interneta vietnē.

Līdz jostas vietai kailā Lī fotogrāfijas kopā ar viņa rakstītajām vēstulēm portālam Gawker nodevusi kāda 34 gadus veca sieviete, kura vēlējusies palikt anonīma, un ar kuru kongresmenis vēlējās iepazīties ar sludinājumu portāla Craigslist starpniecību. Vēstījumā sievietei 46 gadus vecais Kristofers Lī paziņoja, ka ir šķirtenis, nodarbojas «ar lobēšanu», bet dzīvē ir « jautrs, lielisks puisis». Ievietot Craigslist savu autoportretu Lī izlēma pēc tam, kad viņa sarunu biedre paprasīja pierādīt, ka «ne visi veči Craigslist ir līdzīgi krupjiem».

Lī paziņoja par Pārstāvju palātas deputāta mandāta nolikšanu jau trīs stundas pēc tam, kad fotogrāfijas bija parādījušās internetā. Kongresmenis atvainojās saviem vēlētājiem par «nopietnām kļūdām» un solīja veltīt maksimālas pūles tam, lai «izpelnītos piedošanu», gan neprecizējot, ko tieši viņš plāno darīt.

Svarīgākais