Amerikāniete par nepaklausību un pretīm runāšanu nošauj savus bērnus

Kāda ASV Floridas štata Tampas pilsētas iedzīvotāja nošāvusi savus bērnus – pusaudžus par to, ka tie runājuši viņai pretim un bijuši pārāk pļāpīgi, vēsta aģentūra Associated Press.

50 gadus vecā Džūlija Pauersa Šeneckere (Julie Powers Schenecker) tika atrasta asiņainā apģērbā uz savas mājas, kas atrodas bagātā Tampas rajonā, kāpnēm. Viņas 16 gadus vecās meitas ķermenis atradās guļamistabā ēkas otrajā stāva, bet 13 gadus vecā dēla mirstīgās atliekas – garāžā esošajā automašīnā, ziņo portāls Dubultversija.

Sieviete policijai izskaidroja slepkavības motīvus, bet pēc tam atkārtoja savas liecības arī tiesā. Kā noskaidrojās, pusaudži nošauti ar 38. kalibra pistoli.Pēc viņu nogalināšanas Šeneckere grasījusies izdarīt pašnāvību, tomēr pēdējā brīdī pārdomājusi. Policiju izsaukusi nogalināto pusaudžu vecmāmiņa, kura dzīvo Teksasas štatā. Viņa sākusi uztraucas par to, ka neizdodoties sazināties ar meitu. Pēc Šeneckeres mātes vārdiem, viņas meita cietusi no depresijas un bieži sūdzējusies par bērnu nepaklausību.

Apcietinātā sieviete nav noliegusi apsūdzības slepkavībā un ir apcietināta. Jāpiebilst, ka bērnu tēvs, ASV armijas pulkvedis Pārkers Šeneckers, pašlaik atrodas dienesta komandējumā Katarā. Viņš jau informēts par notikušo.

Pasaulē

Grozies, kā gribi — centrālā dzelzceļa stacija un autoosta ir galvaspilsētas vizītkarte, ko daudzi ceļotāji ierauga pirmo, ceļojot ar sabiedrisko transportu. Šajā ziņā Latvija darījusi pareizi, neīstenojot iepriekš izskanējušās idejas, kuras paredzēja Rīgas autoostas pārvietošanu uz Pārdaugavu. Šoreiz esam mācījušies no svešām kļūdām!

Svarīgākais