Komentāri / Arestovičs nosauc aptuveno datumu Krievijas plānotajam uzbrukumam Ukrainas dienvidos
 

12 komentāri

EElmārs
 
Būtu daudz saprotamāk, ka tas Arestovičs nosauktu datumu, kad ukraiņi sāks uzbrukt.Jo patreiz sēž ierakumos un gaida kaut ko ??
30.jūlijs 2022, 11:01 Atbildēt
EEkarijs
 
Elmars un Ukrainas armija jau ir pie Hersonas, un driz jau saksies aplenkums..
31.jūlijs 2022, 13:01 Atbildēt
ttirliņš
 
Nesaki ''hop'', ja grāvim neesi pārlecis. Šis karš vēl var visādas cilpas mest. Sevi uzmundrinot par uzvaru ir jādomā. Bet domājot nedrīkst aizmirst, ka nezināmas grūtības ir vēl aizvien priekšā. Pat, ja Ukraina atgūst savasd teritorijas, viss tik lēti var arī nebeigties. Ja putins pārvar zaudējuma krīzi savā valstī, tad kas viņu var kavēt modernizēt saVU KARA RŪPNIECĪBU.Un pēc gadiem šo spēlīti atjaunot. Lai tas varētu notikt, jāceļ savu iedzīvotāju dzīves līmenis. Un tā ir tikai lēta enerģija, moderna ģimenes un lielāku uzņēmumu darba rīku ražošana. Lai katra pēda zemes, derīgo izrakteņu tonna nestu visu iedzīvotāju dzīves līmeņa paaugstināšanos. Putins ir mazizglītots, jo palaidis garām galveno valsts attīstības aksiomu: - valsts ir tik attīstīta, kāds ir iedzīvotāju vispārējais dzīves līmenis. Bariņš oligarhu nenosaka augstu dzīves līmeni ar savām superjahtām un zelta klozetes podiem. Gudrība zinātnē ir atkarīga tikai no cilvēku kopuma, kas atražo gudrās galvas. Un ja gudrā galva radusies bomžu vidē, tā savu potenciālu nespēj realizēt un tas zinātnē neparādās. Tās īsti gudrās galvas ir liels dabas retums. Bomžu videi nedrīkst ļaut tās noslāpēt.
30.jūlijs 2022, 11:04 Atbildēt
GGada glezna
 
Nesaprotu, kāpēc Krievijas iebrukumu Ukrainā nesauc par koloniālo karu.

Tipisks koloniālais karš, tikai XXI gadsimtā.
30.jūlijs 2022, 12:44 Atbildēt
BBruno
 
Jebkurā gadījumā h9hlandei ir pilnīgs pizģec!!Tik amorālu klaunu ka viņiem tagad prezidents...pilnīgs mēsls..taisīt selfijus uz sievas fona kaujas zonās!??Cik lielam gan jābūt deģenerātam.Un ka tas kroplis zelenskis cenšas slēpt savu noziegumu pēdas iznīcinot krievu arestētos slapkavas--azoviešus!!Apšaudīt cietumu ,kurā tie atrodas!!!Super..es personīgi krievu vietā tagad palaistu brīvībā visus azoviešus..tie paši apšautu visu hohlandes valdības personālsastāvu!!
30.jūlijs 2022, 14:59 Atbildēt
EEkarijs
 
Bruno neta piders un debils idiots un kas ar visam savam parpalam ir par koka rubliem pardevies Putinam un garigas un moralais kroplis.
31.jūlijs 2022, 13:04 Atbildēt
kkremļabot
 
Nesagrozi faktiskos apstākļus, rusnacisti, (Azoviešus, gūstā nokļuvušos - Ukrainas aizstāvjus) sadzina vienā kazarmā un uzspridzināja. Personīgi tu meklē nianses, bet neesi spējīgs saprast, ka no 2014.gada Ukraina karo ar KF un pēdējā ir agresora lomā. Nešaubies, Ukraina šodien ir KF kapracis un rietumi palīdzēs.
2.augusts 2022, 11:25 Atbildēt
vviens
 
Domāju, ka kara turpinājums ar Krievijas uzbrukumu varētu būt oktobrī. Ukraiņiem resursi būs galīgi izsīkuši, degviela Nulle. Un pēc mēneša ASV Starpvēlēšanas. Panākumi šādā brīdī ir ļoti vērtīgi, jo ASV vēlētāji tos nepaspēs aizmirst.
30.jūlijs 2022, 16:39 Atbildēt
EEkarijs
 
Un Bruno biedram viens iesaku to, ko Bruno,,,
31.jūlijs 2022, 13:06 Atbildēt
KKā tad
 
ASV Senāts vienbalsīgi apstiprina Lendlīzes programmu Ukrainas atbalstam un oktobrī piegādās tos ieročus, kurus Ukraina pieprasīs. Kā teica rusnacistu slavenais karavadonis Girkins: nam pizda!
2.augusts 2022, 11:28 Atbildēt
EEzis
 
Biedram zilajam Bruno patīk kaili torsi uz zirga :) A te, vienkārši prezidents, phe.
30.jūlijs 2022, 21:44 Atbildēt
MMikola
 
Nost ar Krieviju, slava Ukrainai!
2.augusts 2022, 21:08 Atbildēt