Singapūrā būs "Madagaskaras" parks

Āzijas dienvidaustrumu daļā būs unikāls tematiskais parks, kas veltīts slavenās animācijas filmas Madagaskara varoņiem un sižetam.

Kompānijas DreamWorks veidotajam blokbāsteram par godu veidotajam tematiskajam atpūtas parkam dots nosaukums Madagaskara: piedzīvojumi iz kastes, un tā iniciatori uzskata, ka parks raisīs milzīgu interesi tūristu vidū. Parka, kas tiek celts Universal Studios Singapore īpašumā, atklāšana paredzēta jau 2010. gada sākumā, vēsta PRNewswire. Pilnmetrāžas animācijas filma savulaik ieguva milzīgu atzinību un popularitāti, turklāt to tiešām varēja uzskatīt par ģimenes filmu, jo tā piesaistīja dažādu vecumu auditorijas interesi. Tieši tāpēc parka veidotājiem esot pamats domāt, ka ceļojums peldlīdzeklī ar "dzīvām figūrām", datorprojekcijām un interesantu skaņu vienkāršu atpūtu atrakciju parkā pārvērtīs īpašā piedzīvojumā.

Dienvidāzijā vienīgais Universal Studios tematiskais parks sniegs arī mājvietu pasaulē pirmajai Tāltālās karalistes pilij – savdabīgam "piemineklim" no vēl viena jaunāko laiku animācijas varoņa – Šreka – filmas. Harolda pils, kas ir gandrīz 40 metru augsta, kļūs par vietu, kurā varēs baudīt īpašas atrakcijas – Shrek-4D, Ēzelīša dzīve un Maģiskā zāļu vērpete. Parkā plānotas 24 atrakcijas, no kurām 18 būs oriģinālas un iepriekš nekur neredzētas.

Madagaskara: piedzīvojumi iz kastes un Tāltālās karalistes pils būs daļa no vienas no lielākajām DreamWorks Animation tematiskās atrakcijas kolekcijām un sava veida debija Universal Studios Singapore, kas atrodas Singapūras lielākajā atpūtas kompleksā Resorts World Sentosa.