Ber­lus­ko­ni iz­klai­dē­jas ar prostitūtām

© Scanpix

Tik­ko pa­spē­ja no­klust kais­lī­bu vir­pu­lis ap ie­priek­šē­jiem Sil­vi­o Ber­lus­ko­ni sek­su­āla­jiem va­roņ­dar­biem, kā jau at­kal Itā­li­jas prem­jer­mi­nis­tru pie­ķē­ru­ši sa­ka­ros ar kā­du pros­ti­tū­tu. 3. augus­tā Ro­mas pro­ku­ra­tū­rā ar ie­snie­gu­mu vēr­sās 38 ga­dus ve­cā Ma­ri­ja Te­rē­ze de Ni­ko­lo ar ie­sau­ku «Te­ri­ja», ku­ra ap­gal­vo, ka pērn vi­ņa ko­pā ar vēl di­vām mī­las pries­te­rie­nēm un Ber­lus­ko­ni no­dar­bo­ju­šies ar grup­vei­da sek­su.

Viss no­ri­si­nā­jies kā­dā Ro­mas sav­rup­mā­jā, kurp Ma­ri­ju Te­rē­zi no­gā­dā­ja ko­pā vēl ar 15 mei­te­nēm. Starp­nie­ka pie­nā­ku­mus pil­dī­jis uz­ņē­mējs Džan­pa­olo Ta­ran­ti­ni, kurš pie­zva­nī­jis «Te­ri­jai» un li­cis sa­ģēr­bties pēc ie­spē­jas sek­sī­gāk un ga­ta­vo­ties ran­di­ņam ar prem­je­ru. Sā­ku­mā vi­ņa no­do­mā­ju­si, ka tas ir joks, ta­ču pēc tam, pro­tams, nav lai­du­si ga­rām vien­rei­zē­jo iz­de­vī­bu ap­kal­pot tā­du so­lī­du klien­tu. Mui­žā Ber­lus­ko­ni no vi­sām 15 iz­vē­lē­jies ti­kai de Ni­ko­lo un vēl di­vas drais­ku­les, ar ku­rām iz­klai­dē­jies vi­su nak­ti. Nā­ka­ma­jā rī­tā Itā­li­jas val­dī­bas va­dī­tājs «Te­ri­jai» pa­snie­dzis 1000 eiro un dārg­lie­tas.

Ie­priekš Ber­lus­ko­ni jau bi­ja ap­sū­dzēts sa­ka­ros ar eli­tā­ro pros­ti­tū­tu Pa­trī­ci­ju D’Adario un kā pie­rā­dī­jums ša­jā lie­tā bi­ja no­pub­li­cēts abu sa­ru­nas audio­ie­rak­sta at­šif­rē­jums. Starp ci­tu, D’Adario ap­gal­vo, ka reiz Itā­li­jas prem­jer­mi­nistrs iz­klai­dē­jies vien­lai­kus ar 20 mei­te­nēm.

Pasaulē

No Latvijas atpakaļ uz Ukrainu devies Jurijs, kas kopš 2017. gada dienējis Ukrainas bruņotajos spēkos kā kara ārsts. Diemžēl jaunā cilvēka dzīves stāsts ir izvērties par traģisku notikumu virkni, jo Jurijs pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā 2022. gadā nokļuva gūstā un tika izziņots par bezvēsts pazudušu. Realizējot gūstekņu apmaiņu, izdevās atgriezties dzimtenē, diemžēl pēc gūsta puisis ir kļuvis lieks gan savai armijas daļai, gan jebkādai kara medicīnai. “Ukraina gūstekņiem netic,” "Kurzemes TV" žurnālistei Gondai Porniecei stāsta mediķis, kas par savam tiesībām šobrīd cīnās ar tiesvedības palīdzību.

Svarīgākais