Valērijs Ļeontjevs pārceļas uz Ameriku

Krievu estrādes leģenda Valērijs Ļeontjevs līdz šā gada beigām ieplānojis sniegt visus iecerētos koncertus un beigt aktīvās skatuves gaitas. Dziedātājs gatavo atvadu koncertturneju, izpārdod visus savus Maskavas īpašumus un grasās pārcelties uz patstāvīgu dzīvi Amerikas Savienotajās Valstīs.

Ļeontjevs jau ir vērsies vienā no Krievijas galvaspilsētas aģentūrām, kas nodarbojas ar nekustamo īpašumu tirdzniecību, ar lūgumu sameklēt pircējus viņa dzīvoklim, kas atrodas "Čistije prudi" rajonā, – ilgus gadus šis unikālais trīsstāvu miteklis kalpojis mūziķim par apmešanās vietu Maskavā. Dzīvokļa aptuvenā platība ir 200 kvadrātmetru, un Ļeontjevs iecerējis savu zvaigžņoto mitekli pārdot par 7,6 miljoniem dolāru.

Pirms pāris gadiem dziedātājs pārdeva savu savrupmāju Piemaskavas ciematā Valentinovkā. Šķiroties no dzīvojamās platības Krievijā, Ļeontjevs iegūtos līdzekļus iegulda nekustamajos īpašumos ārzemēs. Nesen mūziķis iegādājās apartamentus Spānijā, netālu no Alikantes, kur viņš brauks retos gadījumos. Bet pastāvīgi Ļeontjevs dzīvos savā mājā Maiami, ko nopirka vēl 90. gadu sākumā. Viņš bija viens no pirmajiem Krievijas iedzīvotājiem, kurš iegādājās nekustamo īpašumu ārzemēs. Mūziķa divstāvīgā villa ar kopējo platību 280 kvadrātmetru un milzīgu baseinu novērtēta aptuveni ar 1,7 miljoniem dolāru, un tajā visu laiku dzīvo Valērija Ļeontjeva oficiālā sieva Ludmila.

Svarīgākais