Mels Gibsons nemaksā alimentus

Aktiera un režisora Mela Gibsona bijusī draudzene Oksana Grigorjeva paziņojusi, ka abu deviņus mēnešus vecās meitiņas Lūsijas uzturēšanai viņa no bērna tēva nav saņēmusi ne graša.

Krievu izcelsmes mūziķe O. Grigorjeva laikrakstam Daily Mail stāstīja, ka viņai bijis jāaizņemas nauda no draugiem, jo M. Gibsons esot cietsirdīgs. "Viņš man nav maksājis ne penija. Neko," teica O. Grigorjeva. "Par mani tiek stāstīts tik daudz melu. Es mēģināju saglabāt cieņu pret manas meitas tēvu, bet tas, ko viņš dara, ir cietsirdīgi. Man ir jādzīvo no kredītkartēm un naudas, ko esmu aizņēmusies. Tā nav laba situācija."

Filmas Nāvējošais ierocis zvaigzne M. Gibsons no savas sievas un septiņu bērnu mātes Robinas pēc 28 laulības gadiem izšķīrās pērnajā aprīlī pēc tam, kad Kostarikas pludmalē tika pieķerts skūpstāmies ar O. Grigorjevu. Tomēr M. Gibsona jaunās attiecības izjuka pirms dažiem mēnešiem.

O. Grigorjeva stāsta, ka viņi kopā esot bijuši trīs gadus, tomēr pretēji bieži dzirdamajai versijai tieši O. Grigorjeva esot bijusi tā, kura šīs attiecības izbeigusi. "Viņš mani nepameta, es pametu viņu," skaidro bijusī draudzene. "Es izglābu savus bērnus un sevi." O. Grigorjevai bez Lūsijas ir arī 13 gadus vecs dēls Aleksandrs, kura tēvs ir bijušais Džeimsa Bonda atveidotājs Timotijs Daltons.

M. Gibsons un O. Grigorjeva abi ir mēģinājuši tiesā panākt aizliegumu viens otram tuvoties. O. Grigorjevas šāda veida prasība ir iesniegta Losandželosas tiesā, tomēr tā tiks izskatīta tikai šonedēļ, savukārt viņa pati gan noraidījusi izskanējušās ziņas, ka tiesa būtu izdevusi līdzīgu dokumentu pret viņu.

Tuvošanās aizliegums pieprasīts uz vardarbības draudu pamata, kā arī strīdos par bērna aizbildniecību, bet M. Gibsons noliedz, ka būtu draudzeni sitis. Ar M. Gibsonu saistīti avoti portālam TMZ stāstīja, ka strīda laikā O. Grigorjeva esot izskrējusi pagalmā, pati nogāzusies zemē, turklāt arī kratījusi meitu. M. Gibsons viņai sekojis un mēģinājis iejaukties. Fizisks kontakts bijis, tomēr sieviete neesot grūstīta vai sista, un M. Gibsons tikai esot mēģinājis pasargāt bērnu.

Bijušajam pārim ir arī strīds par meitas aizbildniecību. Maijā tiesa noteica, ka meitene dzīvos pie mātes, bet tēvam būs tiesības to apmeklēt un arī palikt pie viņas pa nakti. M. Gibsons šīs savas tiesības izmantojis, un sākotnēji Lūsijas mātei pret to nav bijis iebildumu, tomēr nu viņa savas domas ir mainījusi un mēģina panākt, ka M. Gibsona iespējas kontaktēties ar meitu tiek samazinātas. Aktiera pārstāvji stāsta, ka O. Grigorjeva, mēģinot tiesā mainīt M. Gibsona tiesības saistībā ar bērnu, ir slēpusi, ka viņiem abiem jau iepriekš ir bijusi panākta vienošanās šajā jautājumā.

Svarīgākais