Džons Travolta un viņa sieva gaida bērnu

Slavenais amerikāņu aktieris Džons Travolta un viņa sieva, aktrise Kellija Prestona paziņojuši, ka gaida bērniņu. Travolta pastāstīja laikrakstam "The Sun", ka par gaidāmo ģimenes pieaugumu viņš nespēj ciest klusu, tāpēc šo prieka vēsti steidz izsludināt pa visu plašo pasauli.

Pērn ģimene piedzīvoja traģēdiju: slavenā amerikāņu aktiera dēls, kurš bija slims ar autismu, nomira brīvdienu laikā Bahamu salās. 16 gadus vecais puisis, kurš sirga arī ar tā saukto Kavasaki sindromu – asinsvadu iekaisumu, vannas istabā pēkšņi zaudēja samaņu, krītot atsitās pret vannas malu un nomira. Džets Travolta bija vecākais bērns ģimenē. Vēl zvaigžņotā pāra ģimenē aug meitiņa Ella Blū, kas piedzima 2000. gadā.

Pasaulē

Krievijas propagandisti regulāri izplata pastāstiņus, kā Putins “opjatj vseh obhitril” (atkal visus apmānīja), un parasti tas notiek īsi pirms kārtējās hrestomātiskās Kremļa izgāšanās. Tikmēr Francijas prezidents Emanuels Makrons bez plātīšanās turpina sistemātiski apspēlēt visus savus, Francijas, vienotās Eiropas un NATO, kā arī Ukrainas atbalsta pretiniekus.

Svarīgākais