Gvenai Stefani būs trešais bērniņš

Grupas "No Doubt" soliste Gvena Stefani un viņas vīrs Gevins Rosdeils drīzumā gaida ģimenes pieaugumu. Pāris pagaidām gan vēl nav sniedzis oficiālus paziņojumus, taču informācijas avoti apgalvo, ka drīz vien viņi par šo priecīgo notikumu paziņos visai pasaulei.

Gvenai Stefani un Gevinam Rosdeilam jau ir divi bērni – trīs un pusotru gadu veci dēli. Vienā no pēdējām intervijām Stefani atzinās, ka ļoti vēlētos vēl vienu mazuli. Tagad atliek tikai minēt, kādu vārdu izvēlēsies vecāki savam trešajam lolojumam. Pirmajam dēlam dots diezgan parasts vārds – Kingstons, bet otrs ticis pie visai dīvaina – Zuma Nesta Roks. Šādu neparastu vārdu vecāki dēlēnam devuši par godu Malibu pludmalei Zuma, un, ja ticēt Rosdeila biogrāfijai, tad tieši šajā pludmalē viņš nolēmis nopietni pievērsties mūzikai. Kas attiecas uz otro vārdu, arī tajā ir sava loģika. Savulaik regeja karaļa Boba Mārlija īstais vārds bija Nesta. Iespējams, Stefani un viņas vīrs vēlējušies visiem parādīt savu saikni ar Jamaiku un regeju, izvēlēdamies šādu vārdu. Savukārt trešais vārds – Roks – īpašus komentārus neprasa: mazuļa vecāki kļuvuši slaveni, darbojoties rokmūzikas druvā, un nolēma arī šo faktu atainot dēla vārdā.

Pasaulē

Krievijas propagandisti regulāri izplata pastāstiņus, kā Putins “opjatj vseh obhitril” (atkal visus apmānīja), un parasti tas notiek īsi pirms kārtējās hrestomātiskās Kremļa izgāšanās. Tikmēr Francijas prezidents Emanuels Makrons bez plātīšanās turpina sistemātiski apspēlēt visus savus, Francijas, vienotās Eiropas un NATO, kā arī Ukrainas atbalsta pretiniekus.

Svarīgākais