Maiklam Džeksonam bijis slepens homoseksuāls mīlas sakars

© Scanpix

Maikla Džeksona ārstējošā ārsta asistents Džeisons Pfaifers apgalvo, ka viņam ar popmūzikas karali bijušas tuvas attiecības.

Pfaifers strādāja par palīgu pie Maikla Džeksona ārsta – dermatologa Arnolda Kleina. Nesen daktera asistents uzstājās kādā no ASV televīzijas šoviem un apliecināja, ka viņam ar Maiklu bijusi kvēla mīlestība. Pēc Pfaifera stāstītā, viņš ar dziedātāju iepazinies 2008. gadā Džeksona daktera kabinetā. Vīri sākuši pļāpāt par bērnību un mūziķa seksa skandāliem, bet, kad apkampušies, sapratuši, ka viņus vieno kas vairāk nekā parastas īstu vīru sarunas. 36 gadus vecais Pfaifers atceras, ka pa īstam Džeksona jūtas pret viņu atraisījušās tikai pēc dažiem mēnešiem. Attiecības ilgušas līdz pat slavenā dziedātāja nāves dienai. Ārsta palīgs ir pārliecināts, ka viņi viens otru mīlēja, jo Džeksons nemitīgi to ir teicis. Intervijas noslēgumā Pfaifers teica, ka ir noguris slēpt patiesību un nolēmis atklāt kārtis.

Pfaifera paziņojums izraisījis sašutuma vētru amerikāņu masu saziņas līdzekļos un Džeksona daiļrades pielūdzēju interneta mājaslapās. Tūdaļ savu bijušo darbinieku metās aizstāvēt arī ārsts Arnolds Kleins, teikdams, ka zinājis par abu vīriešu mīlas dēku un priecājies, redzot abus bezgala laimīgus. Savukārt Džeksona tēvs kategoriski noraida izskanējušos apgalvojumus, jo viņa dēls neesot bijis gejs. Pēc visiem šiem paziņojumiem gan Pfaifers, gan Kleins sāka saņemt draudus no dziedātāja pielūdzējiem. Ārsti pat bijuši spiesti sazināties ar FIB un noalgot miesassargus.

Pasaulē

Krievijas propagandisti regulāri izplata pastāstiņus, kā Putins “opjatj vseh obhitril” (atkal visus apmānīja), un parasti tas notiek īsi pirms kārtējās hrestomātiskās Kremļa izgāšanās. Tikmēr Francijas prezidents Emanuels Makrons bez plātīšanās turpina sistemātiski apspēlēt visus savus, Francijas, vienotās Eiropas un NATO, kā arī Ukrainas atbalsta pretiniekus.

Svarīgākais