Eimijai Vainhausai lūpu operācija neesot bijusi

© Scanpix/AFP

Dziedātājas Eimijas Vainhausas tēvs ir noliedzis baumas, ka viņa bijusi pie plastiskā ķirurga un padarījusi apjomīgākas savas lūpas. Savukārt viņas producents sola, ka drīzumā būs dzirdamas dziedātājas jaunās dziesmas.

Pagājušajā nedēļā 26 gadus vecajai dziedātājai radās akūtas sāpes krūtīs, ko, pēc viņas pašas domām, izraisīja krūšu palielināšanas operācijas komplikācijas, un viņa tika nogādāta slimnīcā Londonā. Nākamajā dienā viņa no slimnīcas tika izrakstīta, un nekādas problēmas neatklājās.

Nesen E. Vainhausa ir veikusi krūšu palielināšanas operāciju, tomēr dzeltenās preses fotogrāfijās viņa ir redzama arī ar krietni apjomīgākām lūpām. Tas ir ļāvis izdarīt minējumus, ka slimnīcā viņa laiku nav tērējusi velti un viņai ne tikai ir veiktas dažādas veselības pārbaudes, bet arī veikta plastiskā operācija. Tomēr E. Vainhausas tēvs Mičs šādas versijas ir noraidījis. "Jūs taču jokojat?" viņš sacīja britu laikrakstam The Sun. "Protams, ka viņai lūpu operācijas nav bijis!" Tēvs apstiprināja, ka meitai pirms trim mēnešiem veikta krūšu palielināšanas operācija, un "ikviens to zina", bet kopš tā laika pie plastiskajiem ķirurgiem E. Vainhausa neesot devusies. Arī kāds viņas draugs stāstīja, ka E. Vainhausas iecienītā Londonas klīnika vienkārši esot vieta, kur doties, lai mazliet atpūstos: "Tā līdzinās luksusa viesnīcai, tikai ar medicīnisku aprūpi."

Kopš 2006. gada, kad iznāca klausītāju un kritiķu iecienītais albums Back to Black, ar jauniem mūzikas ierakstiem E. Vainhausa savus klausītājus nav iepriecinājusi, tā vietā dzeltenajai presei dodot daudz materiāla, kur izvērsties saistībā ar viņas privātās dzīves nedienām un narkotiku atkarībām. Tomēr, kā vēsta Daily Mail, pašlaik E. Vainhausa atkal kopā ar producentu Marku Ronsonu strādājot studijā. Arī M. Ronsons nesen atzinis, ka pašlaik strādā ar E. Vainhausu, lai arī savulaik viņa mēģinājums sadarboties ar viņu dziedātājas trešā diska izdošanā beidzās ar neveiksmi un abu ceļi pašķīrās. Viņiem bija paredzēts kopīgi sarakstīt dziesmu Džeimsa Bonda filmai Mierinājuma kvants, bet no tā nekas neiznāca E. Vainhausas narkotiku lietošanas problēmu dēļ. Tagad dziedātājas preses pārstāvja izplatītajā paziņojumā teikts, ka producents Eimijai esot piedāvājis dziesmu, kuru viņa grasoties pārveidot pēc saviem ieskatiem: "Šī ir sadarbība starp mākslinieku un producentu, un mēs esam pārliecināti, ka viņi kopīgi turpinās radīt lielisku mūziku."

Nesen M. Ronsons laikrakstam The Sun solīja, ka jaunais materiāls būšot dzirdams itin drīz un ka tas būšot kaut kas ļoti labs.

Pasaulē

Miera sarunas, kuru rezultātā Krievija leģitimizētu kontroli pār okupētajām Ukrainas teritorijām, būtiski iedragātu pašreizējo starptautisko sistēmu, tai skaitā Rietumvalstu kā galveno noteikumu uzturētāju uzticamību un prestižu, savā jaunākajā rakstā secinājis Satversmes aizsardzības birojs (SAB).

Svarīgākais