Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Pasaulē

INTERNETA HITS: Suns, kas dzīvo uz jumta

© twitter/Monique

Par jaunāko interneta hitu ir kļuvis stāsts par suni, kas lielu dienas daļu pavada uz savas mājas jumta. Vairāki garāmgājēji, ieraugot suni uz jumta, ir noraizējušies un par savām bažām paziņo arī mājas saimniekiem. Lai izvairītos no šādas situācijas mājas saimnieki ir izveidojuši asprātīgu zīmi, vēsta ārvalstu portāli.

Hakalberija saimnieki jau ir pieraduši pie tā, ka pie viņu mājas durvīm regulāri klauvē nepazīstami cilvēki un satraukti stāsta par to, ka uz mājas jumta atrodas suns. Mājas saimniekiem vienmēr nākas atbildēt, ka tas ir normāli un viņi zina, ka suns tur atrodas. Hakalberija saimnieki par pie mājas ir novietojuši speciālu zīmi, kurā rakstīts, ka suņa saimnieki zina, ka suns atrodas uz jumta, tāpēc nav jēgas klauvēt pie durvīm un viņus par to informēt. Toties ir atļauts suni fotografēt un bildes ievietot sociālajos medijos, izmantojot mirkļabirku #hucktheroofdog.

"Mēs viņu nekad neatstājam vienu pašu. Turklāt viņš no jumta lec nost tikai tad, ja viņam piedāvā kaut ko garšīgu vai viņa rotaļlietu," stāsta suņa saimnieki.

Tikmēr sociālo tīklu portālos ir izplatījusies mirkļabirka un fotogrāfijas ar Hakalberiju.