Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Pasaulē

AMIZANTI: Tūrists sajauc Sidnejas un netīšām aizlido uz Kanādu

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Mārtiņš Zilgalvis/ f64 photo agency

Milans Šipers no Nīderlandes pieļāvis amizantu kļūdu un tā vietā, lai dotos uz Sidneju Austrālijā, aizlidoja uz Sidneju Kanādā, vēsta portāls "CBC".

Milans meklējot lētāko veidu, kā aizlidot uz Sidneju Austrālijā, atrada vienu lidojumu, kurā biļešu cenas bija par 300 dolāriem lētākas nekā citos. Daudz nedomājot un priecājoties par savu veiksmi un ietaupīto naudu, vīrietis iegādājās biļeti un gatavojās ceļojumam uz silto Austrāliju.

Milans bija plānojis Austrālijā pavadīt ilgāku laika periodu ceļojot un strādājot pirms studiju sākuma koledžā. Tomēr tā vietā 18 gadus vecais jaunietis nonāca Kanādas austrumu piekrastē tieši pirms sniega vētras.

Jaunieti par lidojuma galamērķi sāka mākt aizdomas brīdī, kad lidmašīna piezemējās Toronto lidostā, lai pārsēstos uz lidmašīnu, kas viņu aizvedīs uz Sidneju. Milanam tā šķitusi pārāk maza, tomēr viņš tajā iekāpa un devās uz Sidneju. "Lidmašīnā es ieraudzīju digitālo karti, kas parādīja, ka mēs lidojam uz austrumiem un tad es sapratu, ka lidoju uz nepareizo Sidneju," atzīst Milans.

Protams, Milans nebija saģērbies atbilstoši Kanādas ziemīgajiem laika apstākļiem. Viņš no lidmašīnas izkāpa t-kreklā un šortos. Milans nekavējoties izstāstīja situāciju lidostas darbiniekiem, kuri viņam palīdzēja nopirkt biļeti atpakaļ uz mājām, kur viņu sagaidīja samulsušais tēvs.