"Eirovīzijas" veidotāji nāk klajā ar nepatīkamām ziņām

© scanpix

Dziesmu konkursa "Eirovīzija 2017" rīkotāji Ukrainā ir paziņojuši, ka atsakās no šova rīkošanas nesaskaņu ar vadību dēļ, vēsta BBC.

Konkursam, kuram ik gadu seko līdzi teju visa Eiropa, ir jānotiek maijā Ukrainas galvaspilsētā Kijevā, tomēr līdzšinējie šova organizatori ir pametuši savu darbu un atsakās turpmāk sadarboties saistībā ar konkursa rīkošanu.

Konkursa organizatori apgalvo, ka nesaskaņas sākās decembrī, kad tika iecelts jauns jauns konkursa organizācijas komitejas direktors, kurš pašiem šova organizatoriem neatļāva piedalīties vairāku svarīgu lēmumu pieņemšanā. Tas neapmierināja vairākus producentus un citus darbiniekus, kuri nolēma pamest darbu.

Savukārt "Eirovīzijas" konkursa galvenie rīkotāji "EBU" Ukrainas televīzijai ir norādījuši, ka viņiem ir jāturas pie paredzētā plāna un viss jāizpilda iepriekš noteiktajos termiņos, neskatoties uz šī brīža "apvērsumu".

Jau vēstīts, ka pagājušajā gadā konkursā ''Eirovīzija 2016" uzvaras laurus plūca Ukrainas dziedātāja Džamala ar dziesmu "1944"

Svarīgākais