Neticami: Nīderlandē pazudušais kaķis tiek atrasts Austrijā

© Gints Ivuškāns/ f64 photo agency

Kaķis vārdā Pipars nupat ir iemantojis pasaules popularitāti ar savu neparasto "pārgājienu" 950 kilometru garumā. Pipars pirms sešiem mēnešiem pazuda no savām mājām Nīderlandē, bet tika atrasts Austrijā, vēsta "The Local".

Viena no versijām ir tāda, ka kaķis iespējams iekļuvis kādā kravas automašīnā, kura veica pārbraucienu uz Austriju un tādējādi nokļuva šajā valstī. Piparu pamanījis kāds mednieks, kurš ievēroja, ka kaķis izskatās slims. Viņam izdevās Piparu notvert un aizvest uz veterināro klīniku.

Par laimi Pipara saimnieki bija parūpējušies par savu mīluli un viņam bija mikročips, kuru veterinārārstiem izdevās noskenēt un noskaidrot kaķa saimniekus. Veterinārārste Katarina Cohlinga nekavējoties sazinājās ar Pipara saimniekiem un nosūtīja viņiem fotogrāfijas, lai pārliecinātos par to, vai šis tiešām ir viņu meklētais kaķis. Pipara saimnieki bija sajūsmināti par to, ka viņu mīlulis ir atradies. Tā pat viņu sejās varēja nolasīt arī pārsteigumu, jo neviens nedomāja, ka kaķis ir spējīgs veikt tik tālu ceļu.

Svarīgākais