AIZKUSTINOŠI: Zīdainis neticamā veidā palīdz sunim

© Instagram/ weeztheig

Kanādā, Albertas provincē mazulis vārdā Evans ir palīdzējis pārvarēt bailes un uzlabot dzīves kvalitāti no patversmes adoptētam sunītim Vīzijai, vēsta ārvalstu mediji.

Vīzijas saimniece pirms vairākiem gadiem internetā ieraudzījusi Albertas patversmes ievietoto informāciju par šo suni. Vīzija baidījās no pilnīgi visa - rotaļlietām, dažādām skaņām un pat mušām. Tomēr šī īpašība neatturēja sievieti braukt uz patversmi un adoptēt suni. Izrādījās, ka Vīzijai vienā mutes sānā trūkst vairāki zobi, tāpēc suņa mēle nepārtraukti atrodas izbāzta no mutes, veidojot interesantu grimasi.

Bija jāpaiet 3 gadiem līdz Vīzija saņēmās un pirmo reizi mūžā ierējās. Pirms 7 mēnešiem Vīzijas saimnieku ģimenē notika priecīgs notikums - pasaulē nāca mazulis vārdā Evans. Līdz ar Evana ienākšanu ģimenē, Vīzijas saimnieki pamanīja, ka suns ir kļuvis mierīgāks un bērna klātbūtnē vairs nav tik bailīgs. Starp Evanu un Vīzliju ir izveidojusies īpaša saikne. turklāt Vīzijas saimnieki uzskata, ka mazais Evans ir apbrīnojamā veidā palīdzējis sunim pārvarēt bailes un uzlabojis viņa dzīves kvalitāti.

A video posted by Weezy The IG (@weeztheig) on

Pasaulē

Krievijas propagandisti regulāri izplata pastāstiņus, kā Putins “opjatj vseh obhitril” (atkal visus apmānīja), un parasti tas notiek īsi pirms kārtējās hrestomātiskās Kremļa izgāšanās. Tikmēr Francijas prezidents Emanuels Makrons bez plātīšanās turpina sistemātiski apspēlēt visus savus, Francijas, vienotās Eiropas un NATO, kā arī Ukrainas atbalsta pretiniekus.

Svarīgākais