Novērošanas kamera iemūžina aizkustinošu skatu

© Ekrānuzņēmums no video

Kāda Turcijas pilsētas Giresunas novērošanas kamēr ir iemūžinājusi aizkustinošu skatu - vīrietis ziemas spelgonī novelk savu virsjaku un ar to apklāj uz ielas gulošu suni, lai tam būtu silti.

Video ir redzams, kā vīrietis aiziet pie gulošā suņa un iedod tam ēst, kā arī paglauda to. Pēc tam vīrietis novelk savu virsjaku un to nesavtīgi ziedo, lai sasildītu suni, kuram, visticamāk, nav māju, kurp doties. Šāda vīrieša rīcība ir izpelnījusies lielu atzinību un popularitāti sociālo mediju lietotāju vidū.

Vēlāk tika noskaidrots, ka vīrieša vārds it Bulents Kalpakčiogls. "Ja es nebūtu iedevis sunim savu jaku, tad vairs nespētu sadzīvot ar sirdsapziņas pārmetumiem," pauda vīrietis.

Pasaulē

Krievijas propagandisti regulāri izplata pastāstiņus, kā Putins “opjatj vseh obhitril” (atkal visus apmānīja), un parasti tas notiek īsi pirms kārtējās hrestomātiskās Kremļa izgāšanās. Tikmēr Francijas prezidents Emanuels Makrons bez plātīšanās turpina sistemātiski apspēlēt visus savus, Francijas, vienotās Eiropas un NATO, kā arī Ukrainas atbalsta pretiniekus.

Svarīgākais