Jaunietis pastrādā nežēlīgu slepkavību reliģijas dēļ

© F64

Kāds jaunietis vārdā Daniels Vācijā nogalinājis savu dzīvokļa biedreni, jo viņa bija dievticīga un vēlējās strādāt baznīcā, vēsta "The Local".

25 gadus vecais Daniels šonedēļ tika notiesāts uz mūžu par 31 gadu vecās dzīvokļa biedrenes slepkavību. Tiek vēstīts, ka Daniels ir ateists un viņam nebija pieņemama dzīvokļa biedrenes vēlme studēt teoloģiju un strādāt baznīcā. Dusmu un naida dēļ, viņš sievieti nogalināja.

Tiek vēstīts, ka Daniels sievieti pirmo reizi satika, kad viņa ievācās dzīvoklī, kurā jau dzīvoja vairāki citi studenti. Sieviete bija aktīva savas draudzes locekle un izteica vēlmi strādāt baznīcā arī turpmāk. Daniels bijis stingri pret jebkādu reliģiju. Viņš arī pirms slepkavības divas reizes bija mēģinājis uzsākt kautiņu ar savu dzīvokļa biedreni.

Tikai 10 dienas pēc tam, kad sieviete ievācās dzīvoklī, Daniels ielauzies viņas istabā un prasījis, vai viņa atbalsta viendzimuma laulības. Sieviete atbildēja noraidoši. Tad Daniels paņēma nazi un viņu vairākkārtīgi sadūra.

Pasaulē

Libānā uzsprāgst tūkstoši peidžeru un arī citas jauno tehnoloģiju ierīces – tās sākumā vibrē, tad dūmo, pēc tam aizdegas un uzsprāgst. Pasaule ir dziļā neizpratnē, kas īsti notiek, cilvēki ar aizdomām skatās uz saviem mobilajiem tālruņiem, datoriem, planšetēm.

Svarīgākais