Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Pasaulē

Ronalda Reigana mazdēls sēdēs cietumā

Kalifornijā izdots aresta orderis Kameronam Reiganam, ASV bijušā prezidenta Ronalda Reigana mazdēlam. Tagad puisi iesēdinās aiz restēm par to, ka viņš neieradās uz tiesas sēdi sakarā ar apsūdzībām narkotiku glabāšanā.

Pērn novembrī Kamerona Reigana automašīnu apturēja Malibu policija par atļautā ātruma pārsniegšanu, bet, pārmeklējot automašīnu, likuma sargi tajā atrada marihuānu. Pirms diviem mēnešiem jauneklim bija jāierodas tiesā uz lietas izskatīšanu, taču viņš to ignorēja. Interesanti, ka pēc nonākšanas policijas redzeslokā Reigana mazdēls neko nebija iemācījies, jo tiesas sēdes priekšvakarā viņš vecākiem sarīkoja kārtīgu skandālu un nospieda arestanta aproces "trauksmes pogu", bet pēc tam sāka apvainot atbraukušos policistus. Tagad viņam paša muļķības dēļ draud reāls cietumsods.

Starp citu, faktiski Kamerons Reigans nav Amerikas Savienoto Valstu 40. prezidenta radinieks, jo viņa tēvu mazotnē adoptēja prezidents un viņa pirmā sieva – dziedātāja un aktrise Džeina Veimana. Puisim bijusi visai vētraina jaunība, piemēram, pirms desmit gadiem Kameronu pēc briesmīga skandāla vecāki izdzina no mājas, un viņš kādu laiku klaiņoja un iztika ar to, ko izdevās nozagt.