Francijā līdz nāvei piekauj futbola fanu

Pēc Francijas futbola čempionāta spēles, kurā savā starpā tikās "PSG" un Marseļas "Olympique" komandas, bojā gājis "PSG" atbalstītājs.

28. februārī Francijā norisinājās pazīstamākais Francijas derbijs, kurā tikās Parīzes "PSG" un Marseļas "Olympique" komandas. Jau pirms spēles Francijas valdība paziņoja, ka tiks piemēroti ārkārtas drošības pasākumi, jo bija liels vardarbības risks. Tomēr arī šoreiz neiztika bez incidentiem. Neilgi pirms spēles notika nelielas sadursmes starp "PSG" faniem un policiju, kā rezultātā smagi tika piekauts kāds "PSG" atbalstītājs, kurš pārstāvēja "Kop of Boulogne" fanu klubu, kurš allaž izcēlies ar kautiņiem un citām huligāniskām darbībām. Minētais fans, 38 gadus vecs vīrietis, pēc minētajām sadursmēm atradās komas stāvoklī.

Taču naktī uz trešdienu, pēc trīs nedēļu ilgas atrašanās komā, šis Parīzes iedzīvotājs mira. Mirušā vārds netiek atklāts, taču policija paziņojusi, ka, pateicoties novērošanas kamerām, ir atpazīts cilvēks, kurš uzbrucis šim 38 gadus vecajam fanam. Tagad šim uzbrucējam būs jāstājas tiesas priekšā.

Atgādināsim, ka šajā derbijā Marseļas "Olympique" negaidīti pārliecinoši izbraukumā ar 3:0 pārspēja "PSG".

Svarīgākais